Virtuel Search

maj 28, 2020

Når en nøglemedarbejder sygemeldes, siger op eller ved andre akut opståede behov i en organisation er der brug for en hurtig og effektiv løsning. I sådan en situation efterspørger vores klienter nogle gange en anden og endnu hurtigere search proces.

Baseret på de gode erfaringer, vi har gjort os i den seneste måneds tid, hvor Pointer A/S – ligesom resten af det danske erhvervsliv – er blevet tvunget til at praktisere vores forretning i en virtuel virkelighed, kan vi nu efterkomme dette behov med en helt ny search proces. 

Således vil Pointer A/S på en række centrale funktionsområder fremadrettet kunne tilbyde vores klienter en Virtuel Search Proces, hvor vi leverer en løsning på bare 4 uger. Processen kombinerer virtuel effektivt samt kvaliteten, der kendetegner vores gængse proces – Professionel Search. Baseret på virtuelle kandidatscreeninger er vi hurtigt i gang, uden at vores klient behøver at gå på kompromis med Udvidet CV og konsulentdeltagelse ved præsentationen.  

 

Du er meget velkommen til at tage kontakt til os og høre nærmere om, hvordan Virtuel Search kan bruges i din organisation: pointer@pointersearch.dk / +45 29 36 86 36.

 

Pointer A/S

 

 

 

 

Nyheder

Forfremmelser i POINTER-Teamet

Maj 2024  Det er med stor glæde, at vi kan annoncere at tidligere seniorkonsulent Christian Houmann Lauridsen pr. 1....