Pointers Kandidatundersøgelse

januar 13, 2020

I 2019 gennemførte vi en spørgeskemaundersøgelse blandt vores kandidater med henblik på deres brug af sociale medier i forbindelse med jobskifte.

Undersøgelsen viser, at langt de fleste kandidater holder en profil på de sociale medier opdateret med henblik på at tiltrække nye potentielle arbejdsgivere. Dette resultat er gennemgående på tværs af både stillingsfunktioner og køn. Desuden har mange af vores kandidater indenfor det seneste år oplevet at blive kontaktet af en virksomhed eller af en headhunter på netop de sociale medier. Til trods for denne tendens, viser undersøgelsen dog også, at 68 % af kandidaterne alligevel foretrækker at blive kontaktet på mobil eller e-mail fremfor at starte en dialog via et socialt medie.

Pointer Search har i de seneste år også mærket digitaliseringstendenserne indenfor rekrutteringsbranchen. Vi har dog holdt fast i vores kerneværdier, som udspringer fra vores kildebaseret search gennem vores netværk, der er opbygget over 12 år, og som dermed er fundamentet i vores virksomhed. Vi praktiserer en rekrutteringsproces, der bygger på målrettet kandidatsøgning, personlig og seriøs dialog samt absolut diskretion.

Vi arbejder altid i tæt dialog med vores klienter, og vi lægger stor vægt på gensidig tillid og loyalitet -principper som vi ligeledes ønsker skal afspejle sig i vores arbejde med kandidaterne.

 

Pointer A/S

 

 

 

Nyheder

Efterårshilsen POINTER SEARCH

Efterår 2023  Netop dette efterår er de nye teknologier indenfor AI et af de helt store samtaleemner i dansk...