Pointer ønsker Glædelig Jul og Godt Nytår

december 10, 2019

JULEN 2019

Pointer takker alle klienter og kandidater for samarbejdet i 2019.

 

Tillid og bæredygtighed har fyldt meget i debatten i det forgangne år – også inden for rekrutteringsbranchen.

Tillid har altid været vigtigt for Pointer. Vi ved, at valg af rekrutteringspartner er en tillidssag. Vi er meget glade for, at vi igen i 2019 har levet op til vores klienters tilfredshed. Således viser tilfredshedsmålingen, at over 90 % udtaler meget tilfreds/tilfreds med de resultater, vi leverer.

I knytning til bæredygtighed ser vi, at stillinger med ansvar for sustainability er i stor vækst. Sustainability taler meget til hjernen og til hjertet og til rigtig mange kandidater.

Vi konstaterer med glæde stor virkelyst og innovationsengagement hos vores klienter. I en endnu mere kompleks og foranderlig verden, vil egenskaber som fleksibilitet, resultatskabelse og handlekraft hos både medarbejdere og ledere fortsat være i høj kurs de kommende år.

Pointer har fortsat en solid placering på det danske og grønlandske search marked. Det baserer sig på vores høje krav til forretningsforståelse, kvalitet, diskretion og rettidig omhu. Det er et ambitionsniveau, der gennemsyrer vores virksomhed. Og det holder vi fast i!

 

Med ønsket om en glædelig Jul og et givende Nytår.

Mange venlige hilsener

Pointer A/S

 

 

Nyheder

Forfremmelser i POINTER-Teamet

Maj 2024  Det er med stor glæde, at vi kan annoncere at tidligere seniorkonsulent Christian Houmann Lauridsen pr. 1....