Pointer byder velkommen til ny Partner

december 22, 2023

Pointer A/S har fornøjelsen af at byde velkommen til Partner Bjarne Kalø. Bjarne var med i opstarten af Pointer A/S fra 2008 – 2011, så det er et glædeligt ’velkommen hjem igen’.

Bjarne har mere end ti års erfaring indenfor executive search, interim og consulting – nationalt såvel som internationalt – og har i den sammenhæng løst mange opgaver på ledelses- og specialistniveau. Bjarne har tidligere været partner og direktør i forskellige konsulentvirksomheder samt adm. direktør for en sundhedsorganisation og har igennem sin karriere haft ansvar for business development, salg/marketing og det overordnede ansvar i divisioner/organisationer.

Bjarne er uddannet E*MBA fra Henley/UK. Dertil kommer en række uddannelser indenfor bestyrelsesarbejde, salg samt certificeringer i forskellige testværktøjer.

Bjarne vil fokusere på klienter og funktioner/brancher, hvor han har indsigt, erfaring og kan anvende det store netværk, han har opbygget. Han får base på Pointer A/S’ hovedkontor i Amaliegade i København, hvorfra han vil samarbejde med klienter og kandidater i hele landet – og igennem Pointers set-up også kunne løse opgaver i Norge og Sverige.

 

Velkommen til Bjarne!

.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyheder

Forfremmelser i POINTER-Teamet

Maj 2024  Det er med stor glæde, at vi kan annoncere at tidligere seniorkonsulent Christian Houmann Lauridsen pr. 1....

Efterårshilsen POINTER SEARCH

Efterår 2023  Netop dette efterår er de nye teknologier indenfor AI et af de helt store samtaleemner i dansk...