Til forsiden
Kontakt os
Dansk
English

Historie

 

I 1994 bliver Pointer A/S etableret som en afdeling i Odgers Berndtson A/S. Målsætningen var - da som nu - at tilbyde danske virksomheder search på funktionschef-, mellemleder- og specialistniveau af allerhøjeste kvalitet ved at gøre brug af den metode, som anvendes inden for search på toplederniveau.

 

I 2008 etableres Pointer A/S som et selvstændigt datterselskab med Inger Ingvardsen i spidsen som adm. direktør. Siden da er konsulentstaben vokset løbende, og Pointer A/S beskæftiger i dag 10 konsulenter og tre Business Supportere.

 

Pointer A/S blev oprindeligt etableret i lokaler i Bodums gamle købmandsgård centralt beliggende i Nyhavn i København K. I foråret 2011 etablerede vi kontor i Hinnerup ved Aarhus, hvorfra vi betjener vores jyske og fynske klienter. På grund af forsat vækst er Pointer A/S pr. 1. april 2016 flyttet til nye og større lokaler i Amaliegade  - centralt beliggende i det historiske Frederiksstaden. Vores nye hoveddomicil ligger skråt overfor vores moderselskab, Odgers Berndtson.

Links

Odgers Berndtson
Pointer Search Finland
Linked in

 

Find venligst vores Privacy Policy her

Kontakt Pointer A/S

  • Har du brug for en uforpligtende snak om en rekrutteringsopgave?
  • Ønsker du at komme videre i din karriere?
  • Har du spørgsmål eller kommentarer i øvrigt?

 

Pointer A/S

Amaliegade 12A, 1256 København K

Trigevej 20, 8382 Hinnerup

 

Tlf.: +45 33 11 36 66
Mail: pointer@pointersearch.dk