Til forsiden
Kontakt os
Dansk
English

Pointer A/S ønsker Glædelig Jul


 Julen 2017

                                                                                                                          
Der er atter fremgang i dansk økonomi, og Pointer A/S har i det forgangne år løst mange spændende og krævende opgaver for vores klienter. Behovet har været karakteriseret af især nyoprettede leder- og specialiststillinger, hvilket understøtter, at vi befinder os i en periode med vækst. Vores teams i København, Aarhus samt i Grønland er klar til at løse nye, spændende og fordringsfulde opgaver for vores klienter i 2018.

 Digitaliseringen i virksomhederne er godt i gang. Vi har særligt bidraget til løsning af opgaver i forbindelse med digitalisering af virksomhedernes kundekontakt, og vi kan se at rekrutteringsindsatsen nu fokuserer på digitale kernekompetencer i langt højere grad end tidligere. Hos Pointer A/S har vi rustet os til at imødekomme den øgede efterspørgsel ved internt at sætte fokus på digitale kompetencer og netværk.       

Den årlige Pointer-undersøgelse omhandlede Generation Z (25-30-årige) og deres forventninger til arbejdsmarkedet. Generation Z er ambitiøse, nysgerrige og initiativrige medarbejdere, som skal udfordres konstant for at lade sig tiltrække og fastholde i stillingerne. Disse medarbejdere er meget optagede af at udvikle sig og tænker mere i opgaver og projekter end i traditionel karriereudvikling. Dette stiller allerede nye krav til virksomhedernes måde at udvikle organisation og motivere medarbejdere på.

2018 er også året, hvor Pointer A/S kan se frem til, sammen med vores klienter og samarbejdspartnere, at kunne fejre vores 10 års jubilæum som selvstændigt datterselskab til Odgers Berndtson A/S.

Med disse ord sendes ønsket om en glædelig jul og et godt nytår.

Tak for samarbejdet i 2017.Med venlig hilsen

Pointer A/S

 

Links

Odgers Berndtson
Linked in

 

Find venligst vores Privacy Policy her

Kontakt Pointer A/S

  • Har du brug for en uforpligtende snak om en rekrutteringsopgave?
  • Ønsker du at komme videre i din karriere?
  • Har du spørgsmål eller kommentarer i øvrigt?

 

Pointer A/S

Amaliegade 12A, 1256 København K

Trigevej 20, 8382 Hinnerup

 

Tlf.: +45 33 11 36 66
Mail: pointer@pointersearch.dk